“Не Швейцарія”: Справжня ситуація після відведення військ в Станиці Луганській»


“Мы сейчас все это говорим вам в открытую, чтобы вы понимали, что вы все сейчас находитесь в небезопасности. А мы свою жизнь кладем Господу Богу на алтарь ради Украины…Но мы просто хотим донести до вас, что б вы понимали что там происходит. Это действительно несет угрозу.”

Сьодні ніхто не гарантує життя та здоров’я проукраїнських патріотів і активістів, що залишилися в Станиці Луганській, Золотому та Катерінівці. Погрози проукраїнському населенню, українським військовим, яких не чули за всі попередні роки, стали можливими завдяки зрадницькій політиці влади України і відчуття у сепаратистів безкарності, ба, більше, навіть відчуття підтримки з боку української влади.

Між тим, влада анонсує глобальне розведення військ уздовж всієї ділянки фронту з ОРДЛО. Вже невдовзі в новоствореній сірій зоні опиниться кілька десятків населених пунктів, які, за заявами очільників терористичних угруповань днр-лнр, будуть патрулювати сили «народної міліції», складеної з вбивць-терористів.

“Не Швейцарія”

Справжня ситуація після відведення військ в Станиці Луганській» Наталя Журбенко, проукраїнська активістка Станиці Луганської Костянтин Реуцький, виконавчий директор БФ «Восток-SOS», вимушений переселенець з Луганська Богдан Чумак, член правління ГО «Правозахисна ініціатива» Катерина Галушко, представниця громадсько-політичного руху «Межа» Марина Данілкіна, проукраїнська активістка з Золотого-4

Donate to Myrotvorets

1 коментар до ““Не Швейцарія”: Справжня ситуація після відведення військ в Станиці Луганській»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *