Про сайт

Цей ресурс створено для об’єктивного інформування широкого загалу про про події в Україні, а також задля інформування громадськості про окремі результати діяльності Центра “Миротворець”.

Myrotvorets.News надасть вам можливість отримувати тільки якісну, перевірену інформацію про події. Ви отримаєте інформацію з перших рук, без втручань і цензури.

Наша мета — донести до громадян України інформацію про таких самих українців, як і вони, та про те, що насправді відбувається. Ми прикладаємо зусилля до запобігання інформаційним маніпуляціям та інформаційно-психологічним спецопераціям ворога, які розколюють суспільство та ведуть до погіршення ситуації в державі, протидії інформаційній війні, що ведеться проти українців та України.

“Кожному гарантується право на свободу думки і слова, на вільне вираження своїх поглядів і переконань. Кожен має право вільно збирати, зберігати, використовувати і поширювати інформацію усно, письмово або в інший спосіб – на свій вибір.”

Ст. 34 Конституції України

Матеріали сайту можуть використовуватись згідно ліцензії Cc-by-4.0

Donate to Myrotvorets

18 коментарів до “Про сайт

  1. Ребята,замечательный у вас сайт!!! Вы большие МОЛОДЦЫ, делаете очень нужное для нас всех жителей Донбасса,дело…..Большая вам за это БЛАГОДАРНОСТЬ!!! МУЖЕСТВА, СТОЙКОСТИ,ВЕРЫ В ПОБЕДУ НАМ ВСЕМ…..

  2. В помощь правоохранителям и пограничникам Украины о паспортах страны-агрессора. На что обращать внимание.

  3. Шановна редакціє,
    я певен, що Ви мали добрі наміри,передруковуючи моє листування з днр. Але витріть, будь-ласка, особові дані (номери паспортів) англійських журналістів, авторів і знімальної групи фільму Secret files: Who shot down MH-17. З повагою, Тарас Шумейко

  4. Ребята, огромное спасибо за вашу работу!
    Одна просьба – дайте, если у вас есть, другие “зеркала” – не у всех открывается этот(именно этот!) сайт.
    Заранее благодарен.

  5. нужно добраться к спискам тубдиспанцеров по ходу наемники там должны были регистрироваться по прописке

  6. Ребята, жгите эту нечисть огнеметами. Путину и Сечину недолго осталось. Хай горят твари

    • Ты животное зомбированное.сдохнешь как и весь биомусор хохлосвинарника

  7. есть еще один боевик по фамилии Алиев, по национальности азербайджанец. житель Севастополя

  8. Ти єбанате перевіряє спершу свою інформацію а потім тут виставляй. Надіюсь шо тебе убють як пса вонячого. Придурок конченый заєць недороблений

  9. Вітання.
    Поправте одне слово в описі. В слові “спецопераіям” машинально пропустили букву “ц”. Публікувати коментар не обов’язково. Просто зауваження. А загалом Ви молодці.

  10. Так куди ділась база миротворця і як бути?Коли його буде відновленно?

Коментарі вимкнені.