Телезомбі: Наш охлос від москвинів вже не відрізнити. Це правда


Епоха брехні

Наш охлос від русні вже не відрізнити. Це правда.

Коли, не доведи Боже, послухати в окупованому інформпросторі ореденоносю і зав. офісом (в якого колись вбив брата Петро Порошенко) з установкою про те, що при ЦЬОМУ Зеленському ми в 2014 році відбили би Крим і Донбас… Ніякої різниці з білорусією і росією, ніякої.

От при ЦЬОМУ Зеленському, не при ТОМУ, що гастролював в бойовиків, в московських товстосумів, вів бізнес на крові, принижував Томос і жертву України при Голодоморі, знущався над Революцією Гідності прямо під час кровопролиття на Майдані, знущався із української обраної народом влади, яку неначасі було принижувати за відбудову Армії і економіки. От не при ТОМУ, що злив наймасштабнішу і найскладнішу спецоперацію української розвідки зі збору і арешту вбивць вагнерівців і розвалив розвідку перед російсько-білоруською агресією, а при ЦЬОМУ.

Не при ТОМУ, що три роки був головою автодору, не при ТОМУ, що зупинив ракетобудування, не при тому, при якому три дні стікав кров’ю загиблий Герой України Журавель, не при тому, при якому:

🎈ДАХК “Артем” з початку 2021 року переходить на одноденний робочий тиждень: замовлень на “Нептун”, “Вільху”, РС-80 та снаряди немає.

🎈Флагманське підприємство, головний виробник РЛС в Україні НВК “Іскра” призупиняє свою роботу. Причиною стало відмовлення Міноборони України від усіх замовлень.

🎈“Коли ДОЗ верстався і вийшов на інші рівні затвердження, почалися питання – а чого ви “Вільху” не купляєте? Це ж підіймає наш оборонно-промисловий комплекс! Я кажу – я вам доповідаю, тому що в мене 98 ракет (‼️‼️‼️) “Вільха” лежить на складах і я їх сьогодні на війні не застосовую”, – розповів Руслан Хомчак.

і т.д.

От при ЦЬОМУ ми би ого-го!

⚠️Дика і жорстка окупація і цензура – бо страшно повернутись у вихідну позицію “ніхто”.

Donate to Myrotvorets

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *