ЯК ПОЧИНАЛАСЯ ВІЙНА. Спроба №2


ЯК ПОЧИНАЛАСЯ ВІЙНА


Спроба №2. Текст призначений для дебілів без пам’яті, щоби вони спробували осягнути велич “гри” в патовій ситуації з надсильним монстром і тактичні та стратегічні перемоги України з позиції кролика перед крокодилом.

©Василько Піддубний


1. Путін окупував Крим 18. 03. 2014-го року. Так почалася ця війна. Порох не був президентом.
Тоді в Україні було безвладдя, після втечі януковоша. Турчинов був ВО президента.


2. Далі – прояви сепаратизму на Донбасі,в Одесі та інших містах. Турчинов оголошує АТО. 12. 04. 2014-го року. Порох не був президентом, але як депутат поїхав до Криму, намагаючись переконати депутатів АР Крим лишитись вірними Україні. Ледь не був розірваний російськомовними молодчиками…[Петро Порошенко був у Криму 28 лютого 2014 року – прим. Мyrotvorets.news]


3. Порошенка обирають президентом коли вже окуповано половина Донецької та Луганської області. 25.05.2014-го року. Починається звільнення міст.


4. Лишається звільнити 7% території України (включно з Кримом), наші війська готуються увійти до Луганська…

24. 08. 2014-го батальйони російських військ ❗порушують кордони України та атакують наші сили АТО під Іловайськом. Наголошую: російські війська! [відбулось повноцінне вторгнення іноземної армії загарбників, Антитерористична операція перейшла фактично у фазу повноцінної війни – ред. Мyrotvorets.news]. Порошенко, аби вберегти країну та людей, віддає наказ припинити штурм…


5. Але не оборону. Посилюються наші позиції по лінії Нуля.
Путін заявляє, що якщо ми не припинимо АТО, він оголосить Україні війну.
Ще тоді, коли ми не мали армії…
Порошенко відповідає: “Спробуй!”.
Путін притихає…


6. Відбувається зустріч у Мінську. 05. 09. 2014. Після другого раунду переговорів 11.02. 2015-го бойові дії заморожуються. Україна отримує час аби відродити Армію та виправити кризу в економіці – після втечі януковоща казна була майже порожня.
Порошенко, як економіст справляється з цією задачею, наживаючи собі злого ворога – папу Бєню та гівноканал 1+1.


7. З’являються маразми про Вальцмана, Ліпєцк, вбитого брата та інше лайно, якому вірять ті, що не вміють читати.
Тим часом врятований від війни нарід починає жирувати, отримує безвіз, аби кататися Європами; підвищення зарплат та пенсій, нові робочі місця… та продовжує нити на баригу, що його грабує.
Про АТО всі забувають і перейменовують його на ООС.


8. Аж до 20. 11. 2018-го року. Тоді росія нападає на Україну у Чорному морі. Порошенко реагує та вводить воєнний стан в прикордонних областях. Охлос замість гуртуватися починає волати що “ето всьо Порох прідумал чтоб сорвать вибори!”
Росія не оголошує Україні війну. Щось її стримує…


9. Вибори таки відбуваються, втомлений нарід обирає Не-Порошенка і тішиться з того. Часто чути фразу: “А то шо, путін нападе? Ги-ги!”. Війни не існує, всі живуть в своїх бульбашках, де найбільше світове зло – це Порошенко.
Не путін…


10. Поки Порошенко збиває ноги, гуртуючи проукраїнську коаліцію та продовжуючи посилювати армію вже власними коштами, Зеленський починає боротьбу з Порошенко. Більше двох десятків кримінальних справ, смішна спроба затримати в аеропорту, продовження брехні на гівноканалах…
Тим часом в очах путіна новий президент бачить мир і пройобує початок справжньої війни…


Далі… Ви все бачите.
Питання: у якому Пункті Петро Порошенко зраджував та намагався здати Україну?

ІСТОРІЯ ЗРАДИ УКРАЇНЦЯМИ БАТЬКІВЩИНИ

Donate to Myrotvorets

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *