Я зневажаю…


Автор: Iryna Gerashchenko

В ваших постах є зверхність до Зе – написав один френд.

Ні. В моїх постах жодної зверхності, бо я демократ за поглядами. В мене є зневага до Зе. Як до неуча, непрофесійного, некомпетентного, інфантильного , переляканого, неготового до найвищої посади.
Як до не самостійного. До людини, яка насаджує і сповідує ідеологію малороса , є малоросом і хоче зробити з України Малоросію.

Я зневажаю Зе за його нульові моральні якості. 5 років він сміявся з України, з української армії- в найважчому 14. Він знущався з Кличка, Парубія, Ющенка, а сам без папірця не може зв’язати 2 слів. За його плазування перед Путіним. Я зневажаю чоловіка, що хотів перед ворогом стати на коліна. Я ненавиджу ворога. Й робитиму все, аби Путін відповідав за злочини перед Україною в Гаазі. А не домовлятимуся про капітуляцію. Я зневажаю всіх, хто повзає перед Москвою на колінах.

Я зневажаю людей, які можуть в своїх авантюрах зробити зло Україні. І я , на відміну від багатьох чоловіків, не з лякливих. Я була в жорсткій опозиції до Януковича і до Кучми в часи касетного скандалу. Я й зараз не боюся відстоювати публічно свою позицію. Я роблю це не тому, що я в команді Порошенка. Там теж вистачає мовчазних і різних. Я роблю це, тому що я так думаю. І не вмію мовчати.

Політика, управління державою – це важка праця, а не пошлий жарт. Зневажаю непрофесіоналів в усіх сферах. Й особливо тих, хто має нульову уяву про зовнішню політику, армію, безпеку- й пхаються в президенти.

А ще я зневажаю всіх кандидатів, які мовчать про загрозу Зе, бо бояться втратити доступ до телеканалу чи з кимсь посваритися. В виборі між Україною і собою ви обрали себе.

Джерело

В ваших постах є зверхність до Зе – написав один френд. Ні. В моїх постах жодної зверхності, бо я демократ за…

Posted by Iryna Gerashchenko on Saturday, March 23, 2019

Donate to Myrotvorets

16 коментарів до “Я зневажаю…

  1. Дуже гарно написано!
    Згоден з кожним словом!
    Дякую Вам пані Геращенко за Вашу позицію і любов до України!

  2. DA ON ,WOOBSHJE ,- NIKTO !
    2X SLOW W PREDLOZENII SWJAZATJ NE MOZET ,
    WISTWLEN W KANDIDATI PREZIDENTA , NA POSMESHISHJE LÜDJAM ,NEOBRAZOWANNIJ ,TUGODUM ,PRIBLATNENNIJ , BESPARDONNIJ ,WISMEEWAET ,OSKORBLJSET GOSUDARSTWO W KOTOROM ON ZIWET ,KOROROE DALO EMU ZARABOTOK OZENJ BOLJSHOJ !
    A SAMOE GLAWNOE PODDERZIWAET I OZENJ LÜBIT ROSSIJÜ ,PO WSEJ WEROJATNOSTI ,ZTO ON I WIPOLNJAET WOLÜ NE
    TOLJKO KOLOMOJSKOGO ,NO I KREMLJA .
    KAK MOZET TAKOJ TIP BALOTIROWATJSJA NA POST PREZIDENTA ,ON – NIKTO !
    NI UMA , NI UWAZENIJA K GOSUDARSTDU W KOTOROM ON ZIWET,OBOGASHJAETSJA ZA SZET GOSUDARSTWA I UKRSINZEW ,NE GOWORJA UZE O LÜBWI K UKRAINE – ETO WIDWIZENIE KAK NASMESHKA NAD UKRAINOJ ,SOTWORENNAJA PO – OPREDELENNOMU SZENARIJÜ KREMLEM I KOLOMOJSKIM !
    SKRIWAET I NE DEKLARIRUET SWOE MATERIALJNOE POLOZENIE ,GRAZDANSZWA SWOI ,ON PRODTO ” KRUZENNIJ ” ,XITRIJ I NAGLIJ ZELOWEK !
    I ETO W ETO WREMJA ,KOGDA NA WOSTOKE UKRAINI IDET WOJNA ,OTOBRAN NASILJNO KRIM STRANOJ AGRESSOROM, A ETOMU ,PROSTITE, TIPU ,NAGLEZU WSE RSWNO ,EMU OZENJ NUZNA ROSSIJA I KREMLEWSKOE PRAWITELJSTWO KOTOROE ON TAK ABAZAET I TAK PODLO POSTUPAET S GOSUDARSTWOM ,W KOTOROM ON WIROS I ZIWET !U NEGO NET NI STIDA I NI SOWESTI TAK SEBJA WESTI !
    KAK TAKOJ ZELOWEK MOZET BITJ DOPUSHJEN K WIBORAM ,KOGDA ON W SWJAZI SO STRANOJ AGRESSOROM I MAXINATOROM BANKA ?!
    DEMOKRATIJA – ETO XOROSHO !
    NO W ETOM SLUZAE UZE NE DEMOKRATIJA ,A PRESTUPNIKI !

  3. Пані Ірино! Пригадую нашу поїздку в Брюсель у штаб НАТО. та як ми під Вашим керівництвом над шофером автобуса добиралися в аеропорт, бо спізнювалися на літак. Але то було давно..Зеленський цене особа, не особистість, це явище. Погляньте не на сцену з ним, а в зал, який аплодує , плескає його примітивним, плоским жартам. Ось в них і дзеркало його електорату..А прийде Порошенко, чи Тимошенко, це мене хвилює але не надто.

  4. Хоча мені уже 64, але бачу, що мені ше вчитись і вчитись. Якщо дехто з тих, хто планує проголосувати за цього клоуна прочитає Ваш пост, то не залишиться жодних сумнівів, що треба негайно змінити точку зору,бо програти може уся Україна. Щиро дякую за урок!
    Низький уклін Вам за самовіддану працю на благо нашої держави! Бережіть себе!

    • Пані Ірино, гарно написано, але для людей головне результат, а не Ваші слова. Люди не хочуть терпіти “Вашу” бездіяльність, можливо це діяльність про швидке самозбагачування окремого прошарку. Життям 21 століття умови які Ваша команда створила для людей назвати не можна. Якщо Ви некомпетентні покращити добробут людей, провести реформи, запровадити нові закони які будуть працювати не на олігархів, а на народ України маєте негайно поступитись місцем… Принаймні так відбувається в демократичному суспільстві. Можливо Ви боїтесь втратити залізні паркани, якими відгородились від людей накшталк злочинної влади Януковича ?

      • Якщо вже поступатись, то гідному кандидату! а про Зе пані Ірина все правильно написала, тому він не гідний бути президентом країни

      • Якщо вже поступатись, то гідному кандидату! а про Зе пані Ірина все правильно написала, тому він не гідний бути президентом країни!

  5. Ира! Я считаю Вас, Совестью Украины! Даже за тысячи километров наши плечи рядом с вашими плечами!

  6. Пані Iryna Gerashchenko, дай Боже Вам здоров’я за Вашу думку, за Ваш допис! Доземний уклін Вам за Вашу працю та громадянську позицію!

  7. Пані Ірино.Ви надзвичайно красива , смілива та мудра жінка.Настящий патріот своєї Країни.Спасибі Вам за роботу.Ви наступний Президент України!

  8. Ірина, все що ви сказали про пана Зе, він про вас це все може сказати. За вами стільки народу не йде , як за ним. Значить він щось робить те, що ви не робите. Це ви вже перелякані , що покинете своє тепле місце.

    • і що ж такего щось, клован робить, окрім що трясе мудями на позорищі? він уже на стільки наговорив, що якби не охорона, то мав би два ануси і ніхто б не знав звідки вилітають шютки.

  9. Якщо між війною і ганьбою ви обираєте ганьбу, то отримаєте і війну, і ганьбу (Черчіль). Шкода, любителі Зе обирають ганьбу! Треба готуватись до ВІЙНИ ! Слава Украіні! 💙💛

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *