Що показала ворожа інформаційна спецоперація по Денисовій?


Отже, ітогі подвєдьом.

Останні місяці в інформаційному плані Миротворець майже не активний. Всі наші сили спрямовані на вбивання російсько-фашистських загарбників та зрадників Батьківщини.

Мовчки сидимо і хєрячимо їх пачками. Але про нас фашисти не забувають. Майже кожен день щось пишуть про нас.

От і вчора, наприклад, взяли скріншот запису свого фюрера з кремля, підставили фотошопом фотки Денісової та почали розшарювати. Клюнули на цю маячню дуже багато хто з тих, на кого ми б навіть і не подумали.

Що нам показала ця інформаційна спецоперація?

  • 1. Російські фашисти Миротворець дуже “люблять”, бо він їм як кістка у горлі.
  • 2. Російські фашисти постійно моніторять Чистилище сайту і бачать, якими шаленими темпами воно наповнюється орками, які скоювали воєнні злочини.
  • 3. Це мабуть основне: публікації СБУ та ГУРом матеріалів перехоплення розмов орків де вони самі зізнаються у скоєнні страшних злочинів, а особливо у згвалтуваннях, дуже муляють кремль. Муляють тому, дуже багато людей і охлоса навіть у московщини вже ознайомилася з цими перехопленнями.
  • 4. Публікація інформації про звірячі ґвалтування дітей та неповнолітніх російськими фашистами, про які неодноразово публічно повідомляла Л. Денісова, дуже бісить кремль. Саме тому там вирішили у будь-який спосіб посіяти недовіру до такої інформації та скомпрометувати її.
  • 5. Переконаний у тому, що той т.з. “лист медійниць-шльондр” до Денісової – також елемент цієї інформаційної спецоперації з компрометації інформації про факти ґвалтувань російськими фашистами дітей та неповнолітніх.

Donate to Myrotvorets

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *