НЕЙРОІДЕНТИГРАФ, ЯК ЗАСІБ ЗАПОБІГАННЯ ЗАРАЖЕННЮ НА COVID-19


НЕЙРОІДЕНТИГРАФ, ЯК ЗАСІБ ЗАПОБІГАННЯ ЗАРАЖЕННЮ НА COVID-19

І таку особливість у нього ми виявили в процесі проведення наукових дослідів.

Проганяючи сотні фоток козинських тітуханів через нашу систему розпізнавання, співробітники Миротворця зробили цікаве відкриття.

Полягає воно в тому, що система може чітко показувати, хто з тітушні правильно носить медичні маски та має менше шансів інфікуватись, а хто – не правильно.

Зверніть увагу: цей козинський тітухан правильно носить захисну маску, тому система і підказує нам, що там обличчя прикрито.

Така властивість системи розпізнавання облич, що стоїть на озброєнні Центру, у майбутньому може бути використана працівниками медичних установ для профілактики інфекційних та вірусних захворювань.

Цікаве відкриття і фактично за способом виявлення дуже схоже на те, як свого часу була відкрита ВІАГРА. Так, розробники в процесі створення ліків для серця виявили побічний ефект – стимулювання потенції в чоловіків.

За ці три дні завдяки козинським тітуханам-найманцям ми здійснили стільки наукових відкриттів та набрали таку кількість специфічного біоматеріалу для подальших дослідів, що будь-яка досідницька лабораторія з розпізнавання могла б позаздрити нам.

#IDENTIGRAF-NEURO

Donate to Myrotvorets

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *