НЕ ПРО РОЗВЕДЕННЯ ПІД СТАНИЦЕЮ ЛУГАНСЬКОЮ


2014 рік. Київ. Зима.

Майдан вирує. Вулиця Грушевського біля стадіону “Динамо” забарикадована. Йдуть “мирні” перемовини з представниками Януковича щодо необхідності встановлення шлагбаума замість барикади.

Аргументи Яників гуманні, що аж плакати хочеться від їх людяності. Кажуть, що це слід зробити задля того, щоб швидка могла проїхати. А за розбирання барикад, шлагбаум і звільнення зайнятих будівель обіцяють звільнити майже 300 мітингувальників.

Як результат – розумні протестувальники переобладнали барикади, поставили шлагбаум, почали прибирати територію і звільняти будівлі.

Вночі беркутня пішла в наступ через створений протестувальниками прохід у барикадах і почала жорстоку зачистку мудрих і розумних мітингарів. За словами очевидців тих подій, які спостерігали за подіями, беркутівці навіть поранених, що знаходилися у приміщеннях прилеглих до вул. Грушевсько будинків, жорстоко катували.

2019 рік. Станиця Луганська.

Зеленський пропонує на важливому військово-стратегічному напрямку протистояння російсько-окупаційним військам капітально відновити міст через Сіверський Донець.

Заявлена мета Зеленського настільки гуманна, що знову плакати хочеться. Каже, що це для того, щоб швидка проїхати могла, але ще треба трохи відступити.

Нічого не нагадує?

Donate to Myrotvorets

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *